Re: Neoprávněné vniknutí na pozemek
Díky za tu vyhlášku, ale myslím, že trestní zákoník je taky dobrý.
Kdybych měla plůteček mrňavý, tak se nedivím že je to zlákalo.
Ale to je plot 2 m vysoký, porostlý břečťanem a od nikud tam není vidět. Prostě to hodně beru jako zásah do svýho soukromý.
Ale pokud budou jediní dodavatelé, tak se tak asi budou chovat nadále, ale prostě u mne nééé.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
15. 4. 2006 18:22
Už se vám také stalo, že vám vodaři za vaši nepřítomnosti přelezli plot a vyměnili vodoměr?? Hnuli mi žlučí! Do dneška jsem si myslela,
že soukromý majetek je nedotknutelný. Nejdřív nám tam vlezli elektrikáři a uřízli kus stromu, ten spadl na malý smrček a zničil ho.
To jsem ještě mlčela. Nyní mi přelezli plot vodaři a to už byla poslední kapka. Mám pozemek jako průchoďák a zrovna jsem dopsala řediteli:
(1) Kdo neoprávněně vnikne do obydlí jiného nebo tam neoprávněně setrvá, bude potrestán odnětím svobody až na dvě léta.
Jsem zvědavá co se bude dít, ale myslím, že příště už si to nelajznou. Nebo si pořídím hodně z l é h o psa, ale pak by dle našich zákonů asi zavřeli mne.