Re: POHODA - tu bych si nikdy nekoupila!
Pohoda se probírá neustále, mám Aconto a nepotřebuji k němu ani Hepl line.
tak nejak mi unika smysl prispevku....
ja myslela, ze toto forum je, aby se tu radilo a ne pomlouvat nejaky program, ktery, jak vyplyva z prispevku, navic neznate a o spatnosti tohoto programu usuzujete pouze na zaklade dotazu.... To byste taky musela zohlednit, kolik uzivatelu, kteri navstevuji tyto stranky, pouzivaji Pohodu a kolik jich pouziva jiny program....
Proste absolutne zbytecny prispevek!!!
My pouzivame taky STEREO, ale komu tim pomuzu, ze to tady napisu????
Re: tak nejak mi unika smysl prispevku..
No to je úroveň, neměl jsem tolik času sem juknout, ale co čtu, toto stojí za to. Myslím, že každý má právo se zeptat, vyjádřit, shánět zkušenosti,poradit nebo to alespoň zkusit, ale nadávat Iloně do krav, to svědčí o IQ tykve pisatelky.
Taky Lenko, vedela jsem, ze jste to vy!!
Od rana ctu vase prispevky, a ani nick "L." vam nepomuze - vase odpovedi tipu:
"radeji odejdete, nebavilo by me pracovat nekde, kde me nechteji..." kdyz si pan stezuje, ze ho chteji vyhodit pro nadbytecnost a na jeho misto prijmou nekoho jineho..... apod. opravdu svedci o vasi inteligenci.... ale ted jste tomu dala korunu!!!!
Re: Ale ale, Ilonko :-(((
Tak tohle bych nenapsala, ani kdybych si byla stoprocentně jistá, což zdaleka nejsem. To se prostě nedělá někoho takhle nařknout, to už je lepší to domácí zvířectvo - ale kravičky mi prosím neberte, to by nás tu bylo moc :-) J.F.
Re: tak nejak mi unika smysl prispevku..
>>Tedy řeknu Vám, co si to kupujete za program????
>>Neustále tady někdo řeší nějaký problém či neznalost
>>ovládání v POHODĚ. To nemají HELP line?
>>Ani jednou jsem tu nečetla o STEREU.
>****
>
>ja myslela, ze toto forum je, aby se tu radilo a ne
>pomlouvat nejaky program, ktery, jak vyplyva z
>prispevku, navic neznate a o spatnosti tohoto programu
>usuzujete pouze na zaklade dotazu.... To byste taky musela
>zohlednit, kolik uzivatelu, kteri navstevuji tyto
>stranky, pouzivaji Pohodu a kolik jich pouziva jiny
>program....
>
>Proste absolutne zbytecny prispevek!!!
To je váš názor.
>
>My pouzivame taky STEREO, ale komu tim pomuzu, ze to
>tady napisu????
Ono zalezi na danem uzivateli, Pohoda neni spatna a hlavne je oproti ostatnim programum levna.
To ze si tu nekdo koupil Pohodu a neumi si precist manual je jeho chyba, ale odsuzovat proto program je nemistne.
Asi holt neni kazdy tak chytry jako Vy. :-)))
Me jste nenastvala, ale je to opravdu o zajmu a seznameni se z programem. Jinak hotline stormware neni nekdy nic moc, nekdy to bylo na facku tomu co mi odpovidal :-(
Je tam par odborniku ale nekdy se natrefi na studaka, ktery tomu vubec nerozumi.
Jinak pokud ji mate koupenou - piste jim mejliky s dotazy - oni odpovi. Ale stejne je lepsi manual.
Jinak se klidne ptejte dal, i ja dnes treba zjistuji, ze neco v Pohode neznam a to v ni uctuji pres 13 let.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
18. 4. 2006 13:18
Tedy řeknu Vám, co si to kupujete za program???? Neustále tady někdo řeší nějaký problém či neznalost ovládání v POHODĚ. To nemají HELP line?
Ani jednou jsem tu nečetla o STEREU.