Re: prosím moc o radu-daň.př.PO
Já osobně bych to řešila, že bych kontaktovala správce daně, protože ten to při zadávání přiznání r. 2005 zjistí a stejně to po vás bude chtít opravit. Můžete-li sáhnout ještě do r. 2005, opravte to, vyjeďte nové výkazy a zaneste to na FÚ. Jsem přesvědčena, že nebudou nic namítat, naopak budou rádi, že vám nemusejí psát různé výzvy apod.. AF
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
19. 4. 2006 8:22
Dobrý den,
před chvílí jsem zjistila, že jsem udělala v loňském roce chybu, při účtování daně z příjmu PO. Konkrétně: zaúčtovala jsem interním dokladem -předpis daně z příjmu PO místo 101.040,- , 131.040,- účty 591/341, takže je tam naúčtováno o 30.000,- víc. Nevím co s tím mám dělat, jestli to můžu opravit ještě do r. 2005 nebo až teď v r.2006, daňové přiznání už jsme odevzdali i v přílohách (rozvaze a výkazu zisku a ztrát je to tedy špatně. Na přiznání je daň 101.040,- takže jak má být. Prosím moc o radu nevím co s tím.Děkuji Vám. Jana