Registrační pokladna a sleva na dani

• (neregistrovaný)

21. 4. 2006 18:59

Tak nevím, zatím všichni klienti čekají až jestli vyhraje ODS s pořízením reg. pokladen, ale socani vymysleli teď tu vychytávku se slevou na dani pokud ji uvede do provozu do 30.6.2006. V tu dobu ještě nemusí být jasné kdo sestaví nakonec vládu a už vůbec se to nebude moct dát stihnout na FU zaregistrovat. Socani to prostě vymysleli tak, aby se nevyplatilo čekat na volby. Ach jo....teď nevím co klientům poradit, je to jako věštit z křišťálové koule, budou si to muset rozhodnout a nést si následky rozhodnutí. Co vy a vaši klienti, jak se k tomu staví?

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 21. 4. 2006 19:07

Luděk (neregistrovaný)

Re: registrační pokladna a sleva na dani
      Jsme také bezradní i když vyhraje ODS a já bych jim to přál tak to nebude jednoduché. Osobně si myslím, že to zrušení bude dost problematické a záleží na tom jak bude složena koalice.
      Nejlepší by bylo, kdyby všichni šli volit ODS, aby získala nadpoloviční většinu křesel, pak by to asi šlo, ale v to nedoufám. Já radím podnikatelům, že příspěvek 8 000,-Kč neni zas nic moc a zatím čekáme.

• 21. 4. 2006 19:54

AF (neregistrovaný)

Já radím klientů to samé co vy a jen tajně doufám, že slevu na reg. pokl. prodlouží až do 31.12.2006. Vzpomeňme na retroaktivitu v zákoně schválenou 30.12.2005 (paušální výdaje..). NO COMENT... U nás je možné vše. Pohodový večer AF

• 21. 4. 2006 20:05

Luděk (neregistrovaný)

O.K.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).