Re: zapoctak
Do zápočtového listu se uvádí průměrný měsíční čistý příjem za předchozí čtvrtletí. Nyní v dubnu se uvádí průměr výdělků za leden, únor, březen.
Hrubá se počítá stejně. Průměr na dovolenou x hodiny x 21,74 (tohle je takový univerzální průměr, někdo počítá průměr pracovních dnů pro letošní rok). Aritmetický průměr se používá třeba pro banku na půjčky. Mimochodem můj program mi to do ZP umí spočítat sám, váš ne?
Ano, nas taky, ale jsem tu nova a navic ani mzdy delat nemam. A zaskocilo me, ze pri vypoctu se zobrazoval jen unor a brezen ikdyz sem zadala datum ukonceni PP 30.4.2006. A taky, ze ta prumerna castka nevychazi matematicky, tak sem chtela zjistit jak se to pocita. A tu hrubou zde nikde nevidim, tak to bylo jen pro sichr ;-) Dekuji za pomoc
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Kterými nezdanitelnými částkami si můžete snížit základ daně za rok 2025?
Finanční správa opět vyjede do obcí a pomůže s vyplněním přiznání. Kam všude přijede?
Začínající podnikatel: Základní pojmy z účetnictví
OSVČ senioři letos prvně v přehledech uplatní slevu na pojistném. Víme, jak na to
Chování na pracáku má svá pravidla. Porušit je ale může i úřad sám
Zaměstnanci mají poslední šanci vyhnout se daňovému přiznání
24. 4. 2006 8:42
Prosim o kontrolu vypoctu do zapoctoveho listu:
1. unor 15482 cisteho
2. brezen 15482 cis.
3.duben 15245 cisteho
Prumer do zapoctoveho listu???