Re: Nákup monitoru+ náklady
Se starym monitorem jsem mela problemy a chytrolini z PC firmy se mi to snazili zprovoznit,dokonce mi navrhovali nahradni zdroj,ktery byl k nicemu az mi krachnul monitor uplne,tak prisli na to,ze to bylo vazne monitorem-takze za to ta prace,ale to na fa neuvedli,takze to pusobi jako instalace monitoru.Peta
tu praci bych klidne dala na Opravu a udrzbu - ja nevim, ale fakturovat praci k nakupu monitoru se mi zda trochu pritazene za vlasy.... ono je to vlastne jedno, oboji budete mit v nakladech, pouze ten monitor budou DKP.
Ta částka asi nestojí za hádku a daňově je jedno, jestli to dáte jakou součást ceny monitoru nebo jako opravu. Ale pokud bych měla čas, učinila bych na tu firmu ironický dotaz, co se skrývá pod položkou "instalace monitor". To si účtujou za to, že zapojí kabely do PC a nainstalují ovladače? :-))
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
26. 4. 2006 10:05
Dobry den,poridili jsme do kancelare novy monitor za 8000,-a na fa k tomu mame cestovni naklady a praci.Tyto cest.naklady a prace patri do porizovaci ceny monitoru?Diky Peta