Oprava SZM

• (neregistrovaný)

27. 4. 2006 15:10

Moc děkuji všem za rady. Dne 10.4. jsem psala dotaz ohledně opravy SZM s tím, že mi FÚ nechce uznat moje argumenty a chtěl po mě MZD a opravit SZM. Na základě Vašich odpovědí a mého utvrzení, že mám pravdu jsem šla na FÚ. Věděla jsem, ze podle § 7c odst. 4 i) jsem měla příjmy do 15 000,- a nevztahoval se na mě MZD a mohla jsem podat SZM. Paní na FÚ mě přesvědčovala o tom, že podle § 38g odst.2 se na mě § 7c odst. 4 i) nevztahuje a musím podat opravné přiznání a s manželem nemůžeme dát SZM. Nemohla jsem se tam s ní domluvit a tak jsem jí řekla, že si počkám až mi to dá písemně. A včera mi byla doručena složenka s částkou přeplatku SZM. Takže paní z FÚ přišla na to, že mám pravdu a vyplatila nám to. Jen nevím jak k tomu došla, neboť se vůbec neozvala a ani nijak nevyjádřila. Hlavně, že jste měli všichni pravdu a já se nenechala odbýt přišla bych o
    11 500,-Kč, které se nám moc hodí.

Moc Vám všem děkuji za spolupráci a věřím, že i v budoucnu si ještě mnohokrát poradíme.
    Děkuji

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 27. 4. 2006 15:34

Ilona (neregistrovaný)

Re: Oprava SZM
      moc diky za zpravu - takovato zpetna vazba (navic pozitivni) jednoho zahreje ;)))
      Vazim si toho, ze jste si nasla chvilku a byla ochotna nam napsat, jak to vsechno dopadlo...
      Hezky zbytek dne.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).