Re: Tisk ELDP o 1mm doleva prosím :-(((
Vlastnosti tiskarny - okraje
Uz si to moc nepamatuji, mam na to solo program, ale nekde se tam nastavovaly okraje
V Adobe Readeru toho asi moc nenastavíte. Spíš bych hledala ve vlastnostech a nastavení vaší tiskárny. Ale návodem neposloužím, každá tiskárna má jiné menu ovládání. Zkuste napsat operační systém a typ tiskárny, třeba se najde někdo, kdo bude umět poradit.
Sláva, už to mám, snad zase jen na chvíli než zasáhnou vyšší mocnosti: nastavila jsem si nový formát eldp 148/215 (místo A5) a nejradši bych si z radosti nalila skleničku :-))), ale musím vyrobit haldu těch evidenčáků :-((( Díky, že jste mě v tom nenechali - každá rada dobrá, když člověk hledá :-) J.F.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
27. 4. 2006 18:53
Z ničeho nic mi začaly tisknout údaje do formuláře ELDP posunuté asi 1mm doprava, takže třeba částka vyměřovacího základu a dny se mi tisknou do červené čáry - předtím to neblblo. Nemůžu přijít na to, kde to posunout - v zoufalství snad odstřihnu ten mm papíru napravo... Nevíte někdo, jak na to chytřeji? J.F.