Re: Kde bydlet????
nejlépe je zajít za nějakým právníkem, z majetku máte nárok na 1/2 za dobu trvání manželství, byt jestli je jeho rodičů , tak k tomu nemáte žádný právní nárok. Ale tady Vám nikdo fundovaně asi neporadí. Až Vás zase bude napadat, že nemáte vys. školu, on ji přece taky ještě nemá a ani mít nemusí. Dojděte za právníkem a možná až uvidí, že to myslíte vážně tak přestane. Nevim co jim leze na mozek, právníků je tolik, že advokátní komora by s nima mohla tapetovat.
Určitě si zajděte na soud a požádejte o svěření maličkého do péče, tam vám i poradí ohledně výše peněz, kolik manžel bude platit, i když nejste rozvedení, ale tento soud je podmínkou pro rozvod. A když podáte žádost o rozvod, tak by mělo dojít k vypořádání soudem, pokud jste se vy nedohodli.Ale určitě na nic nečekejte, doma jsem měla podobnou " pakárnu" a odnesli to děti a stejně jsem to musela vyřešut a u soudu byl byv. manžel moc maličký.Nečekejte a jednejt
prosím, pokud chcete, můžeme si o tom " popsat více", mám uvedený e -mail, tak se klidně ozvěte. Zažila jsem podobné výhružky a opravdu mu pak sklaplo.
Napřed si musíte udělat rozdělení majetku a výživné na dítě po dobu do a po rozvodu. To chtějí napřed jinak by vás nerozvedli. To musí, ale podepsat oba účastníci /protože jde v podstatě o dohodu/ a pak žádost o rozvod a tu podepisujete jenom Vy.
Jestli chcete tak napiště email a já Vám přílohou pošlu vzory , Vy si je podle toho vyplníte, strčte mu to do ruky, ať Vám to podepíše a uvidíte jestli je opravdu takový silák , nebo to jenom hraje. Možná , že mu ne ještě advokátovi /studentovi/ pak sklapne a když to nevyjde tak k tomu advokátovi ,opravdovému, hotovému můžete zajít vždycky dodatečně.
>>prosím, pokud chcete, můžeme si o tom " popsat více",
>>mám uvedený e -mail, tak se klidně ozvěte. Zažila
>>jsem
>>podobné výhružky a opravdu mu pak sklaplo.
>
>Napřed si musíte udělat rozdělení majetku a výživné na
>dítě po dobu do a po rozvodu. To chtějí napřed jinak
>by vás nerozvedli. To musí, ale podepsat oba účastníci
>/protože jde v podstatě o dohodu/ a pak žádost o
>rozvod a tu podepisujete jenom Vy.
>Jestli chcete tak napiště email a já Vám přílohou
>pošlu vzory , Vy si je podle toho vyplníte, strčte mu to
>do ruky, ať Vám to podepíše a uvidíte jestli je
>opravdu takový silák , nebo to jenom hraje. Možná , že mu
>ne ještě advokátovi /studentovi/ pak sklapne a když to
>nevyjde tak k tomu advokátovi ,opravdovému, hotovému
>můžete zajít vždycky dodatečně.
Jo tak to jo. My to mame dost slozity meli jsme dost tezky zacatek. Prisli jsme o holcicku v osmeme mesici. Doktori mi zakazali mit dalsi dite. Mela jsem vysoky TK 23/140 a nikdo neevdel proc. Az pak v Praze mi zjistili ze mam uzavrenou renalniledvinouvou tepnu a strcili mi tam kovovy stent. Byl to beh na dlouhou trat,ale vyplatil se. Tolik mesicu po nemocnicich bych nikomu neprala a te bolesti. Ale nakonec se narodil malicky a bylo dobre. Nez tedy zacal manzel studovat a uplne se na ans vykaslal.Pristi tyden mi opet nastava nemocnice v Praze a nova operyce. Stent nevydrzel a praskl,tak mam zase TK kolem 200/120. Mam to asi taky z tech nervu!! No docela se bojim. Ale hlavne se bojim tady nechat maleho tatovi,protoze s nim takhle sam nikdy nebyl. Musi to dva dny nejak zvladnout,pak nastoupi babicky. dekuji vsem za podporu.
ani ne ale dělám ještě navíc v advokátní kanceláři takže to mám zase z jiné strany. Manžela mám zmáknutýho, když začal blbnout tak jsem mu přestala vařit , prát a jelikož se za dvacet let manželství nenaučil zapnout ani pračku, tak velice rychle vystřízlivěl, navíc jednou když měl dobrou náladu , tak jsem si nechala barák převést na sebe protože ještě bokem účtuju a když to vidím, že jsem zodpovědná za jeho dluhy, ale nikdo ani na soc. ani na zdr. ani na fu vam nic neřekne, ale když to přijde tak platíte s ním i věci o kterých jste něměla ani páru a nikdo vás ani neupozorní, protože nemáte nárok, tak jsem z chlapská odpovědnosti a spolehlivosti vyléčená. Tak to asi je se mnou. "A s tim dph na ty baráky mi stejně nikdo neporadí a to jsem prosila."
Tak to Vam zavidim. Ja kdyz jsem to zkousela,taky tak. Tak mi rekl,ze mi neda na jidlo a pradlo si odnese k mamince a tatinkovi. Bydli o tri patra nad nami.Rekla bych ze na nej nic neplati!!! Kdyz jsem to ignorovala a delala jeko ze se nic nedeje,tak se choval jeste hur.A kdyz jsem mu delala blba,tak se mnou zametal jak z hadrem. Kdyz jsem s nim chtela nikam jit,jelikoz k tomu vsemu jeste hraje na kytaru v jedne kapele,tak byl rudy vzteky ze s nim nikam chodit nemuzu! A kdyz jdu sama,nebo cokoliv udelam,tak pry delam jen justy!!!!
Můj bývalý je policajt a kolegové mu nastínili, jak se žije, že peníze si nechává on a děti ( tehdy bylo klukům 6,5 a 5 let) jsou moje a nejlíp nějaká milenka, tak nám nám jednou řekl, ˇže žijeme na jeho úkor a že se chce rozvést, tak si začal sám vařit, prát a dělat binec. Začal silně pít, mejdanovat, do toho nějaká ta rána každý den, kluci - hlavně ten starší, se začal počůrávat, začal bít agresivní k dětem a já blbá čekala bůhví na co. Protože taky vyhrožoval, že mi sebere děti a soud mi nic nedá atd, až sem po roce sebrala odvahu a na soud došla a bylo. Rozvádět už se nechtěl, ale já ho zpátky nechtěla. Měli jsme pěkný půdní byt na stavební spoření, ale on mi jednoho dne řekl, ať si sbalím své 2 parchanty a vypadnem, tak jsem šla k mamince do 1 + 1 a kluci se začali dávat dohromady. Potkala jsem úžasného muže, takže jsem podala žádost o rozvod, naštěstí přistoupil na dohodu a chtěl z bytu vyplatit, takže jsme se omezili, ale teď už to máme za sebou, jsme zpátky vpůdním bytě a máme spolu 2,5 letého ´prcka a kluci se dali do kupy. To všechno se stalo za posledních 6 let a nikdo by ty malé 2 nerváky nepoznal a já si říkám, jak jsem jako jediné východisko mohla vidět to, že se podřežu, ale protože jsme ženské a máme rádi svoje děti, tak to vydržíme. Důležité je začít jednat u soudu a oprvdu na nic nečekat!!!!
Me asi take nic jineho nezbyde,nez se nastehovat k mamince do 1+1. Budem se muset nejak scucnout. Ted to necham,pockam az se vratim z nemocnice.Ta skola nas uplne rozdelila a odcizila. A jeho rodice to vidi tak,ze ja musim byt ta co bude drzet rodinu po hromade a ze ja musim vydrzet,ale ja myslim,ze se to nezmeni. Nechce se vzdat svych aktivit!! Jsou pro nej nejdulezitejsi. Jo a mimichodem muj tchan je taky policajt.
Jo tak to jo. My to mame dost slozity meli jsme dost tezky zacatek. Prisli jsme o holcicku v osmeme mesici. Doktori mi zakazali mit dalsi dite. Mela jsem vysoky TK 23/140 a nikdo neevdel proc. Az pak v Praze mi zjistili ze mam uzavrenou renalniledvinouvou tepnu a strcili mi tam kovovy stent. Byl to beh na dlouhou trat,ale vyplatil se. Tolik mesicu po nemocnicich bych nikomu neprala a te bolesti. Ale nakonec se narodil malicky a bylo dobre. Nez tedy zacal manzel studovat a uplne se na ans vykaslal.Pristi tyden mi opet nastava nemocnice v Praze a nova operyce. Stent nevydrzel a praskl,tak mam zase TK kolem 200/120. Mam to asi taky z tech nervu!! No docela se bojim. Ale hlavne se bojim tady nechat maleho tatovi,protoze s nim takhle sam nikdy nebyl. Musi to dva dny nejak zvladnout,pak nastoupi babicky. dekuji vsem za podporu.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Kterými nezdanitelnými částkami si můžete snížit základ daně za rok 2025?
Finanční správa opět vyjede do obcí a pomůže s vyplněním přiznání. Kam všude přijede?
Začínající podnikatel: Základní pojmy z účetnictví
OSVČ senioři letos prvně v přehledech uplatní slevu na pojistném. Víme, jak na to
Chování na pracáku má svá pravidla. Porušit je ale může i úřad sám
Zaměstnanci mají poslední šanci vyhnout se daňovému přiznání
27. 4. 2006 22:38
Dobry den. mela bych velikou prosbicku. Dokaze mi nekdo poradit na co mam narok? Chtela bych se rozvest se svym manzelem. Zacal studovat a nenivubec doma. Nemluvime na sebe uz skoro rok. Docela je to peklo. dela mi same naschali. Maleho vidi cca jedno odpoledne za 14 dni. A malej to ted zacal spatne snasek. Budou mu tri. Porad place,ze nema tatinka aze ho tatinek nechce. Zacina byt zlej a hrozne na me upnutej. Problem je v tom,ze mame celkem slusne zarizeny byt 4+1 ktery je ale bohuzel psany na manzelovo rodice!!! Je tady i problem v tom,ze se s manzelem nedohodnem na rozdeleni majetku.Nic mi nechce dat s argumenty,ze jsme to zarizovali pred tremi lety a ted uz to nema zadnou hodnotu. A ze mel drazsi auto pred manzelstvim nez ja. A ted mi nic nechce dat. Predstavuje si to,tak ze se rozvedem a budem bydlet dale vsichni v jednom byte a ja mu budu delat sluzku za to ze me tam necha bydlet. Co zacaal pred pul rokem studovat prava,tak se chova arogatne a neustale me napada slovy,ze jsem nevzdelany chudak ,kdyz nemam vysokou skolu. To se neda vydrzet. Hlavne se vse prenasi na maleho. Tak nevim co mam delat. Chtela bych se rozvest,ale jeho rodice me varuji pred tim,ze kdyz to udelam,tak on jako student i kdyz podnika,tak mi bude davat minimum alimentu a budu bydlet asi pod mostem!!! Manzelovi je 27 let. Muzete mi prosim nekdo poradit? Dekuji moc.