Kde bydlet????

• (neregistrovaný)

27. 4. 2006 22:38

Dobry den. mela bych velikou prosbicku. Dokaze mi nekdo poradit na co mam narok? Chtela bych se rozvest se svym manzelem. Zacal studovat a nenivubec doma. Nemluvime na sebe uz skoro rok. Docela je to peklo. dela mi same naschali. Maleho vidi cca jedno odpoledne za 14 dni. A malej to ted zacal spatne snasek. Budou mu tri. Porad place,ze nema tatinka aze ho tatinek nechce. Zacina byt zlej a hrozne na me upnutej. Problem je v tom,ze mame celkem slusne zarizeny byt 4+1 ktery je ale bohuzel psany na manzelovo rodice!!! Je tady i problem v tom,ze se s manzelem nedohodnem na rozdeleni majetku.Nic mi nechce dat s argumenty,ze jsme to zarizovali pred tremi lety a ted uz to nema zadnou hodnotu. A ze mel drazsi auto pred manzelstvim nez ja. A ted mi nic nechce dat. Predstavuje si to,tak ze se rozvedem a budem bydlet dale vsichni v jednom byte a ja mu budu delat sluzku za to ze me tam necha bydlet. Co zacaal pred pul rokem studovat prava,tak se chova arogatne a neustale me napada slovy,ze jsem nevzdelany chudak ,kdyz nemam vysokou skolu. To se neda vydrzet. Hlavne se vse prenasi na maleho. Tak nevim co mam delat. Chtela bych se rozvest,ale jeho rodice me varuji pred tim,ze kdyz to udelam,tak on jako student i kdyz podnika,tak mi bude davat minimum alimentu a budu bydlet asi pod mostem!!! Manzelovi je 27 let. Muzete mi prosim nekdo poradit? Dekuji moc.

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).