Kniha jízd

• (neregistrovaný)

2. 5. 2006 21:00

Dobrý den, potřebovala bych poradit.
    Chtěla bych si pořídit nějaký dobrý program na sestavování knihy jízd. Něco co by vygenerovalo kilometry , spotřebu ......
    Nevíte o něčem?

Ještě bych se chtěla zeptat. Je to takový choulostivý dotaz. Klient po mě chce zpracovat knihy jízd pro 2 firemní auta, které samozdřejmě používá i pro soukromé účely a vše chce dát do nákladů 3 roky zpětně. Kolik si za to mám vzít? Vůbec nemám žádnou představu o ceně. Jen vím, že to bude pěkná makačka a spousta času.

moc děkuji

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 2. 5. 2006 22:11

Tatiana (neregistrovaný)

Re: Kniha jízd
      Zkuste www.amantha.cz
      3 roky a 2 firemní auta to opravdu bude makačka. Nezávidím Vám, ale na druhé straně pokud Vám klient slušně zaplatí ...

• 2. 5. 2006 23:58

Ivana (neregistrovaný)

Re: Kniha jízd
      Před dvěma lety jsem byla v podobné situaci, ozval se FÚ a neboť na mého klienta nebylo spolehnutí, knihy jízd zůstaly na mém vyhotovení. (2firemní auta, jen naštěstí jeden rok a 4měsíce).Vyúčtovala jsem si 2tis.Kč za všechno. Nevím, zda to bylo hodně nebo málo, ale dnes vím, že bych toto pro své klienty už neudělala. Jestli se Vám do toho "chce" (např. pokud potřebujete peníze), vyhotovte nejprve 1vozidlo za jeden rok, spočítejte si čas na tom strávený x Vaše sazba na hodinu a uvidíte, zda Váš klient na to přistoupí nebo ne. Hodně štěstí!

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).