Re: musíme mít registrační pokladnu ?
+Naše názory budou asi nepodstatné. Abych vám pomohl v rozhodování, tak doporučuji: vpravo nahoře na této stránce je volná kolonka a pod ní je napsáno "vyhledej". Do volného místa napište "registrační pokladny" a klikněte. Dostanete přehled všeho co se registračních pokladen týká. Co je zeleně, je přístupné na kliknutí.+
Re: musíme mít registrační pokladnu ?
Tohle už jsem taky řešila. Naše firma poskytuje služby. Vše pouze na faktury (40 FV/rok), z 90% hrazené převodem. Rovněž máme ŽL na Nákup a prodej, ale občas jen prodáme nějaký vyřazený majetek. Na můj dotaz mi přímo na FÚ sdělili, že v našem případě registrační pokladnu mít nemusíme.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
9. 5. 2006 18:16
chci se zeptat podnikáme jako právnická osoba v oboru služeb,na provozovně nám jdou všechny tržby přes PC program.Jak tržby od firem tak minimálně od zákazníků. Vlastníme ŽL na maloobchodní prodej ale ve skutečnosti zatím neprodáváme nic, ŽL byl vystaven ale žádný prodej se neuskutečnil. žádný obchod nemáme.
myslíme si,že od 1.1.2007 nemusíme mít tuto pokladnu, do té doby než začneme prodávat nějaké zboží.
Co si o tom myslíte? děkujeme