DPP

• (neregistrovaný)

11. 5. 2006 11:01

Uzavřel jsem DPP kdy práce začne 15,05 ale dodělána bude až k 31.06 práce je sjednána na 50 hod.Nejsem si jistá zda to nebude problém pro úřady,bohužel pracovník tuto práci začne v květnu ale dokončovat ji bude až v červnu.

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 11. 5. 2006 11:25

Lucie (neregistrovaný)

Re: DPP
      Dobrý den, pracovla jsem v agentuře práce. Pokud je DPP uzavřena na 50 hodin, pracovník na ni smí odpracovat 50 hodin, a to kdykoliv během roku počínaje datem podepsání. Pokud ji uzavřel 15.5. může práci dodělat kdykoliv do konce roku. Když by práci odpracovat do konce roku nestihl, proplatí se mu jen to, co odpracoval, a příští rok se uzavře nová DPP. DPP se smí uzavřít až na 100 hodin ročně (na jednoho zaměstnavatele). Doufám, že se nepletu, že od doby, kdy jsem přestala pracovat v obotu (1 rok), nenastala novelizace zákonů. Přeji hezký den, Lucie

• 11. 5. 2006 11:36

Ilona (neregistrovaný)

souhlasim.... tazatelce jde nejspis i o to, ze nebude proplaceno zvlast za kveten a zvlast za cerven.... ja bych v tom problem nevidela - napiste si do smlouvy, ze vyplata bude po odevzdani ukolu (tak to predpoklada i zakon) a to najednou

• 11. 5. 2006 11:38

Jana (neregistrovaný)

Stačí, když v měsíci, ve kterém je vyplacena odměna, srazíte srážkovou daň (nebo zálohovou - podle výše) a odvedete ji FÚ. Pokud vše dostane zaplaceno až po vykonání práce, tj. v červnu, za květen neodvádíte nic. J.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).