Re: Dali byste do výdajů...
Jinak se schci zeptat zda vám už elektrikáři ořezali stromy?
Na ty stromy vám příjdou až se budou dotýkat vedení. Vydržte.
Jak jsem si stěžovala na vodaře, že přelezli plot, tak ani slovo omluvy, ale přišla faktura s nulou k proplacení. Také řešení. Snad ještě lepší než omluva.
Jašo děkuji za odpověď :-)
Stromy už máme ve vedení doma i na chatě, až to jednou manžel nevydrží a dá se do toho sám, tak budu vdova :-( Jana F.
Buď máte líné elektrikáře, nebo ti naši jsou zvědaví. Mám na chalupě
cedulky v oknech a na dveřích- Pozor hrozí smrtelný úraz elektrickým proudem. Návštěvy jsou zvědavé a možná nám ty elektrikáře poslali, aby zjistili co to tam máme za hlídání. A když už přelezli plot museli si najít důvod. Takže máte návod jak je tam dostat.
Doporučuju, zloději se budou vyhýbat a elektrikáři srocovat.
Ale ten proud tam zatím nepouštějte, mohlo by vás to zabít
a muž by byl šťastný vdovec!
Jinak když tam byli telefoňáci, tak je děsně zajímalo jak ten proud máme na ta okna přiveden. Dost jsem se bavila.
stromy a el.vedení
Přidám se do diskuze o stromech a elektrice - v TV (asi Černé ovce) byla kauza, kde říkali, že pokud pozemkem vede el.vedení, tak majitel pozemku má povinnost stromy stříhat, aby byly cca 2m (teď přesně nevím) od vedení. Tak by mě zajímalo, jak to chodí v praxi.
Naštěstí nad chalupou vedení nemáme...
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
15. 5. 2006 13:07
...odtah auta v majetku OSVČ z druhého konce republiky, když tam opravdu, ale opravdu nemělo služebně co na práci? Asi těžko, ptám se pro jistotu :-) Jana F.