Re: co s dokladem? - obč. sdružení
Já si myslím, že by to pro ně neměl být problém, již několikrát jsem toto řešila. Rozhodně bych do účetnictví nedávála doklad s jinou hlavičkou.
Re: co s dokladem? - obč. sdružení
Zkusím to. Taky si myslím, že by to neměl být problém, i když jsem se už několikrát setkala s tím, že to změnit nešlo.Prý jim to systém a program neumožňuje. Takže kdyby mi ten doklad v tom horším případě nezměnili, nemůžu to udělat přes ten výdaják, jak jsem napsala výš? Na té fakturře je ta naše doména napsaná.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
17. 5. 2006 15:16
Dobrý den, prosím, poradťe. Jsme občanské sdružení. Na www strankách jsme si nechali zřídit doménu, kterou ale neplatil člen našeho sdružení, ale kamarád a faktura je vystavena na toho kamaráda, místo na naše sdružení. Neptejte se mě proč, nevím, asi ho nenapadlo, že ji měl nechat vystavit na nás. No a teď nevím, jestli tu fakturu můžu dát do účetnictví sdružení nebo máme smůlu. Přemýšlela jsem, že bych vypsala výdajový pokladní doklad na toho kamaráda a do textu bych napsala, že je to za tu doménu a originál té faktury bych k tomu výdajáku připla. Můžu to tak udělat? Děkuji