Re: ČID a odvody zdrav. poj.
No to je fakt super. Paní na pojišťovně na kontrolním oddělení neví, kolik ta částka je. A kdo jiný by to měl vědět? Nemám to teď po ruce, ale hned to pohledám a napíšu to sem. Ještě jsem chtěla dodat, že nově se tento odpočet dá uplatnit jen v případě, že zaměstnáváte více jak 50% těchto částečně invalidních, nebo plně invalidních lidí. Takže, jestli máte jen 1 paní ČID, nemáte na to nárok.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
17. 5. 2006 17:27
Prosím o radu, zaměstnávám paní, která má čáatečný důchod, dnes jsem byla na kontrole ve VZP a tam jsem zjistila, že jsem neuplatňovala částku na odpočet ze základu.Vím, že v roce 2004 byla tato částka asi 3520 Kč a asi v ráří to zrušili.Prý to asi v březnu znovu obnovili,ale paní na pojišťovně nevěděla, kde najdu informace o tom kolik se muže odečítat. Bylo to v roce 2005 skoro každý měsíc jinak. Ty přeplacené peníze nám vrátí, ale kde zjistím jak a kolik můžeme uplatnit ??? Děkuji za pomoc. Renata