Re: září
Lado, nechci to nijak zlehčovat , ale neberte to tragicky.
Jestli Vás to povzbudí, tak jsou opravdu "horší " věci, třeba zdraví.
Kluka bych " za trest" pořádně zaměstnala na čerstvém vzduchu, rozhodně ho netrestejte , samotného ho to určitě štve, že bude mít zkažené poslední prázdniny. Zdravím a držím palce :)
V životě nikoho zajímat nebude, jestli odmaturoval na první pokus. A on si teď určitě uvědomil, že samo mu nic do klína nespadne. Tak hlavu vzhůru!
xxxxxxxxxxxx
Lado, opravdu nezoufejte - mně syn odešel od ústní maturitní zkoušky z matematiky přesto, že ho celá zkušební komise přesvědčovala, ať to "prubne, byla to poslední zkouška , ale on prohlásil,že by to nebylo ono a že přijde až v září. Tím si pohnojil vstup na VŠ, kterou chtěl a vzal tedy tu, kde bylo volno ještě na podzim - a nyní frčí aplikovanou fyziku, jen to šustí.... asi pánové potřebují "dozrát" a poznat,že za blbost se platí ... a pro veřejnost klidně užívejte termín , že si syn "rozmělnil" studium - to je rčení oblíbené především na VŠ,ale kdybych ho znala před 4 lety, byla bych víc "in".... držím palce, ...
Mluvíte mi z duše všichni, oni potřebují dozrát nejen pánové. Dcera též maturovala v září, podmíněně ji přijali na vyšší školu, což ji tak potěšilo, že jsem ji ani o prázdninách nemusela honit k učení. Viděla, že by bylo hloupé nastoupit 1.9. na školu a pak kvůli neudělané maturitě muset odejít.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
18. 5. 2006 10:11
Prosím o radu jak se ve zdraví dočkat září, když mi můj syn nyní oznámil, že bude maturovat až v září.