Re: Psí útulek
přepisuju jen co napsali na www.mujpes.cz.....
Předně se musíte dohodnout s obcí a to nejen na tom, zda vám tam útulek povolí ale mohli by i dávat určitou částku na jeho provoz. Na provoz by dále mohla přispívat města, která budete svým útulkem obsluhovat a případně kraj.
Povolení by vám měli poradit na stavebním úřadě, předpokládám, že jej budete teprve stavět. A stejně tak by vám mohli poradit v jiném útulku.
Re: Psí útulek
Moniko!
Koukněte na http://www.utulekplzen.cz/ . Najdete tam kontakty na lidičky, kteří tento útulek vedou (Liga na ochranu zvířat). Zavolejte a poraďte se. Jsou to fajn lidi a mají mnoho zkušeností, které by se Vám mohly hodit. Hodně štěstí, držím Vám palce. Váš nápad je úžasný. Jste obdivuhodný člověk, že do toho chcete jít. S pozdravem, Lucie
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
18. 5. 2006 20:46
Dobrý den,
Měla by jsem dotaz, ohledně založení psího útulku. Mám vlastní pozemek, na kterém by jsem ho chtěla vybudovat, ale netuším, co všechno potřebuji za potvrzení, aby jsem mohla začít. A dále by mě také zajimalo, jestli po založení útulku mám nárok na nějaké dotace na jeho chod.
Za odpovědi předem děkuji.
Monika Čermáková