Psí útulek

• (neregistrovaný)

18. 5. 2006 20:46

Dobrý den,

Měla by jsem dotaz, ohledně založení psího útulku. Mám vlastní pozemek, na kterém by jsem ho chtěla vybudovat, ale netuším, co všechno potřebuji za potvrzení, aby jsem mohla začít. A dále by mě také zajimalo, jestli po založení útulku mám nárok na nějaké dotace na jeho chod.

Za odpovědi předem děkuji.

Monika Čermáková

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 19. 5. 2006 8:18

pejsek (neregistrovaný)

Re: Psí útulek
      Moniko - zkuste se zeptat třeba ještě na fóru na www.mujpes.cz - a nebo já vám tam fórum na toto téma vytvořím - pak jen juknete na odpovědi :o) zatím a držím palečky aby to klaplo :o)

• 19. 5. 2006 9:48

pejsek (neregistrovaný)

přepisuju jen co napsali na www.mujpes.cz.....
      Předně se musíte dohodnout s obcí a to nejen na tom, zda vám tam útulek povolí ale mohli by i dávat určitou částku na jeho provoz. Na provoz by dále mohla přispívat města, která budete svým útulkem obsluhovat a případně kraj.
      Povolení by vám měli poradit na stavebním úřadě, předpokládám, že jej budete teprve stavět. A stejně tak by vám mohli poradit v jiném útulku.

• 19. 5. 2006 10:48

Lucie (neregistrovaný)

Moniko!
      Koukněte na http://www.utulekplzen.cz/ . Najdete tam kontakty na lidičky, kteří tento útulek vedou (Liga na ochranu zvířat). Zavolejte a poraďte se. Jsou to fajn lidi a mají mnoho zkušeností, které by se Vám mohly hodit. Hodně štěstí, držím Vám palce. Váš nápad je úžasný. Jste obdivuhodný člověk, že do toho chcete jít. S pozdravem, Lucie

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).