Re: prosím mzdovky
A základy daně za září a říjen jsou také správně? Předpokládám, že máte nějaké rekapitulace, ze kterých jste to vyúčtování tvořila. Takže to překontrolujte. Jinak mne nic nenapadá.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Kterými nezdanitelnými částkami si můžete snížit základ daně za rok 2025?
Finanční správa opět vyjede do obcí a pomůže s vyplněním přiznání. Kam všude přijede?
Začínající podnikatel: Základní pojmy z účetnictví
OSVČ senioři letos prvně v přehledech uplatní slevu na pojistném. Víme, jak na to
Chování na pracáku má svá pravidla. Porušit je ale může i úřad sám
Zaměstnanci mají poslední šanci vyhnout se daňovému přiznání
22. 5. 2006 17:16
prosím o názor
ozvali se mi z FU že mám nějakou nesrovnalost ve vyúčtování daně ze závislé činnosti za zaměstnance. konkrétně daňový bonus.
jde o to: v lońském roce jsem vystavila mzdu 9/05, kde mi vznikl u zaměstnance daň.bonus ve výši 200,- Kč . zálohu na dań poníženou o tento DB jsem poslala na účet FU. během měsíce října jsem musela mzdu předělat kvůli OSSZ kde byly spočítány špatně dny OČR.Takže mi vyšla mzda se zálohou na daň bez daň.bonusu. Vyřešila jsem to tak že jsem rozdíl mzdy zaměstnanci vyplatila a daň.bonus,který jsem zaměstnanci vyplatila odvedla zpět FU.
Nevím zda-li jsem se nedopustila chyby.
děkuji