Re: auto na leasing a krádež auta
Vyzvěte je písemně s termínem do kdy mají zaplatit a upozorněním, že po tomto termínu budete řešit prostřednictvím právního zástupce a právní cestou budete požadovat také úroky z dlužné částky.
no to jsem udělala jen ustně a bylo mi jasně naznačeno že oni mají takové právníky že nedostanu nic
písemně to udělám, zatím jsemjednala pouze ustně a po telefonu
pořád mě ujistují že to dobře dopadne, že to mají jejich právníci a že to ta pojištovna prohraje, ale jak se víc ozvu já, že ty peníze chci hned že mě jejich problémy s pojištovnou nezajímají tak otočí a jsou nepříjemní
TAKŽE: Vyzvěte je písemně s termínem do kdy potřebujete peníze "na nákup nového auta", a pokud není možné z jejich strany termín akceptovat, nechť písemně sdělí konkrétní termín, do kdy se s Vámi vyrovnají. PROSTĚ POTŘEBUJETE MÍT V RUCE PÍSEMNOU REAKCI.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
26. 5. 2006 8:47
dobry den,
vzala jsem si auto na leasing, akontace byla 300.000,--
po 5ti mesících po bouračce auto leasing. společnosti ukradli,
do dnešního dne mi dali pouze 160.000tis,
140tis mi stále dluží, prý mají problémy s pojištovnou a s plnením, prý jim dala malo a tak se prý soudí, ale to mi je jedno, já s jejich pojištovnou nic nemám, žádný vztah, smlouvu jsem měla s nima a oni mi nechtejí dát peníze nazpet, myslím celou tu akontaci, do dneška nemám tedy peníze ani auto.......
co mám dělat, moc se tam se mnou nebaví......... pořád se vymlouvají na tu pojištovnu že jim za to auto zaplatila málo....
prosím poradte
děkuji