Re: náklady v účetnictví (s.r.o.)
*** Tak tomu nerozumím vůbec. Ale nemusím všemu......:-)) ***
Re: náklady v účetnictví (s.r.o.)
Tak jsem si přečetla celou diskuzi a musí říct, že to je velmi zvláštní názor, nicméně přidám i svůj.
Já myslím, že proti tomu vám nikdo nic nenamítne, protože jsem neslyšela, že by "vyhodili" při kontrole z nákladů mzdy.
Ale pokud chcete dostávat z firmy peníze, pak si myslím, proč si neplatit firemní internet, firemní telefon, který byste platil ze své mzdy? Alepoň myslete na sebe. Pak bych si určitě kupovala stravenky, platila životní a penzijní pojištění a využívala bych všech těchto výhod, které udělají firmě náklad a budu z nich mít prospěch i já. Dále osobní auto na cesťák atd. atd. Dá se vymyslet hodně nákladů, ze který nebudete muset platit to šílené SP a ZP.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
1. 6. 2006 11:00
Dobrý den,
je nutné si do účetnictví dávat jako náklad např. poplatky za připojení k internetu, domény atd. ? chtel bych mit jako nakladou polozku pouze svou mzdu...nekdo mi dokonce rikal, ze tohle neni mozne? muzete mi to nekdo prosim trosku upresnit?
dekuji za odpovedi