Re: Řetízek
Jelikož pracuji ve zlatnictví již jsem se s tímto problémem setkala. Jsme asi velmi solidní, jelikož tuto výměnu umožňujeme. Je to opravdá potem a dermatologickými přípravky. Ale může to být také složením stříbra. Jelikož v každém stříbru jsou různé příměsy. To my ani vy nezjistíme. Jen jsme se setkali s tím, že od jednoho dodavatele nám to zákazníkovi černalo, a když jsme mu to vyměnili za výrobek od jiného, zůstalo to pěkné. S tím opravdu nic neuděláte.
Re: Řetízek
Pokud se opravdu zpotíte, tak stříbro může černat, zejména chlapi pak nosí raději zlato.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
5. 6. 2006 11:41
Dobrý den,
ráda bych Vás poprosila o radu. Před několika dny jsem koupila stříbrný řetízek, který za několik dní zčernal naprosto neuvěřitelným způsobem. Ve zlatnictví mě vyhodili, že se to na reklamaci nevztahuje a že si jej mohu sama na vlastní náklady nechat vyčistit.
Dá se s tím něco dělat. Nedá se zde uplatnit vrácení výrobku do 30 dnů bez udání důvodu??
Díky předem za všechny rady
Pavla z Děčína