Prosím pěkně o pomoc s doložením praxe

• (neregistrovaný)

6. 6. 2006 6:53

dobrý den,chci si zažádat o živnostenský list na hostinskou činnost.Jelikož jsem dlouhá léta pracovala v kuchyni jako kuchařka,ale nejsem jí vyučená,musím doložit ŽU délku praxe.A tady jsem se bohužel neinformovala jak má formulář vypadat.Jestli stačí jen potvrzení mého zaměstnavatele o délce praxe s jeho podpisem a razítkem a nebo je třeba mít potvrzení z nějaké instituce jako sociálka?nejsem si jista,ale takové potvrzení jako mi vydá šéf si může každej vystavit kolik chce a proto nechci vypadat na ŽÚ jako podvodnice.pokud to není kontrolováno.děkuji za radu a jsem s pozdravem Kalábová

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 6. 6. 2006 7:19

Hanny (neregistrovaný)

Re: prosím pěkně o pomoc s doložením pra
      Já jsem skutečně dokládala potvrzení vydané od zaměstnavatele a nic jiného nebylo požadováno.

• 6. 6. 2006 7:29

Šárka (neregistrovaný)

Postačí Vám potvrzení např.formou dopisu.

• 6. 6. 2006 12:30

Eva (neregistrovaný)

Vážená a milá,hostinská činnost je činnost koncesovaná,čili musíte mít odpovídající vzdělání či vyučení v oboru + praxi.Pokud to nemůžete splnit,řeší se to zákonným zástupcem, člověkem,který podmínky splňuje.Skutečně si opatřit papír s razítkem není vůbec žádý problém a normálně se to tak dělá. A svědomí mají čisté. Jistě máte praxe a zkušeností dost.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).