Re: Výsledky voleb - souhlasíte?
Ja jsem se take pripojila,je to hroznej chlap..........uplne uz ho nesnasim a mam koprivku pri pohledu na nej:))
Volïla jsem z postele ODS a jsem rada:) Bohuzel jeste chybi to jedno kreslo,takze ty socani asi budou delat problemy,ale porad tvrdi,ze jim jde o blaho naseho statu,tak by se meli ted ukazat a opravdu nedelat naschvaly. Ale pokud tam budou mit toho malyho diktatora,tak nevim nevim:(
Re: Výsledky voleb - souhlasíte?
Řekla bych, že se zde řeší něco, co není předmětem petice, na kterou jsem uvedla adresu. Neřeším vládu ČSSD s kterou tedy mimo jiné nesouhlasím. Hlásáte slávu na ČSSD a co třeba zdravotnictví jak dopadlo. Když do toho člověk nevidí tak by řekl, že VZP skutečně snižuje deficit, ale omyl. Řešení formou předsunutých plateb není řešení. Zde řešíme pana egoistu Paroubka, který je pomale bohem. Myslím si, že i spousta členů ČSSD nesouhlasila s jeho sobotním projevem, který hodně připomínal dobu totality.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
7. 6. 2006 9:39
Kdo se nemůže ztotožnit z projevem pana Paroubka může se k němu vyjádřit na www.dostparoubka.cz. Myslím si, že se tato situace týká i účetních a všech lidí tak si myslím, že to na tento server patří.