Děkuji všem za důvěru!
Velice děkuji za důvěru všem, kteří mě nominovali! Moc mě to těší a zároveň jsem trošku v rozpacích ;-) Těším se, až nás moderátorů tady bude víc :-) Prosím všechny - usnadněte mi to a pište tak, ať nemám co mazat :-) Byla bych šťastná, kdybych se musela zabývat jen lidmi jako nepoučitelný Ferry Handjojo ;-)
Re: PRVNÍ MODERÁTOR DISKUZNÍHO FÓRA
Měl bych jeden technický návrh: žádný admin se nemůže věnovat fóru 24 hodin denně a zejména po delší nepřítomnosti pro něj může být obtížné pročítat historii diskuse a vyhledávat závadné posty. Bylo by možné identifikaci takových postů usnadnit (samozřejmě mimo jejich nevytváření), např. připojením odpovědi s nějakým klíčovým slovem. Lze si dohodnout výraz, který kdokoliv doplní k threadu, jež považuje za závadný. Admin si pak podle tohoto výrazu vyhledá příspěvky a rozhodne, zda je smazat nebo ne.
Na toto je standardni funkce : Poslat zpravu adminovi :-))
Muselo by se u kazdeho prispevku udelat tlacitko - Oznamit....
Ale to uz by se to tu rozrostlo :-(
Jinak opravdu - jeden clovek to nemuze stihat, jenom precist prispevky, ktere me podle nadpisu zajimaji mi zabiraji hodne casu.
Ano, též se přimlouvám za tlačítko "Oznámit". Pane Hakene, tato oznámení by se mohla ukládat v sekci, kam byste měl přístup jen Vy + moderátoři, a vyřízené věci by pak mohly být nějak označené. Určitě by to hodně usnadnilo práci všem! Děkuji za zvážení :-)
To je dobrý nápad, udělám to nejspíš tak, že bude tlačítko "Oznámit závadný příspěvek" (nebo nějaké takové), které nebude nikam nic posílat, ale jen přispěvek nějak skrytě označí.
Pokud se pak přihlásí moderátor, bude si moci nahoře ve filtru vyfiltrovat "oznámené" příspěvky, nebo tak nějak.
...ale nejspíš to neudělám dneska. :-)))
Robert Haken
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
8. 6. 2006 22:31
Dobrý den,
dovoluji si Vám představit první moderátorku tohoto diskuzního fóra, stává se jím paní Eva M., která získala naprosto drtivou převahu všech nominací.
Paní Eva M. má moji důvěru a naprostou podporu. Věřím, že i Vy ji takto přijmete, protože se jedná o osobu nejvyšších odborných i morálních kvalit...
Zároveň doufám, že to bude mít bez práce... ;-)
Robert Haken
PS: Po určitém pilotním období budou řady moderátorů rozšířeny...