Doplatek do živ.minima-prosím SPĚCHÁ !!!

• (neregistrovaný)

13. 6. 2006 11:10

Zaměstnankyně čerpala OČR,čerpala 22 dní,odpracovala jen 5 dní.Za daný měsíc nedosáhla na životní minimum proto byla na sociálku žádat o příspěvek,tam jí údajně řekli,že jí částku do životního minima musí doplatit zaměstnavatel.Slyšeli jste už o tom??!!Nám se to jeví jako blbost,ale na sociálce si na tom prý trvají.

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 13. 6. 2006 12:14

AF (neregistrovaný)

Re: Doplatek do živ.minima-prosím SPĚCHÁ
      Mě se to jeví také jako blbost a možná zkuste zavolat na sociálku do jiného města, co oni na to a nebo ať vám ta vaše sociálka poví podle kterého paragrafu. Pak se dá na to podívat do zákona a není o čem diskutovat.

• 13. 6. 2006 12:17

helena (neregistrovaný)

a nezkouší to vás jestli něco dáte? taky bych řekla, že je to nesmysl, jsem samoživitelka a byla jsem ve stejné situaci, ze zaměstnání jsem měla potvrzení o příjmu a doplatek do živ.minima dostala od sociálky , co takhle tam zavolat?

• 13. 6. 2006 12:23

Šárka (neregistrovaný)

Díky moc za Vaše info.Napsala jsem email dotaz na OSSZ a tak jsem zvědavá co odpovědí.V emailu žádám o odkaz podle kterého zákona a paragrafu to po zaměstnavateli chtějí.Tak jsem moc a moc zvědavá.Díky a hezký den

• 13. 6. 2006 14:54

Eva (neregistrovaný)

Proč na OSSZ? Pokud nemá životní min. musí žádat sociální odbor na příslušném MÚ. Vy pouze potvrdíte výši čistého příjmu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).