Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
20. 6. 2006 12:10
Zůčastnil jsem se veřejné soutěže vyhlášené jedním nejmenovaným městem na tvorbu grafiky na web mesta. V propozicich soutěže bylo uvedeno že 1. místo bude ohodnocenou částkou 20 tis. Kč a 2. a 3. částkou 5 tis. Kč ... Po 2 měsíčním čekání (namísto 7 dnu) jsem urgoval elektronicky vyhodnocení na tiskovém mluvčí který zaslal toto:
... neoficiálně: podle zápisu hodnotící komise se váš návrh umístil na druhém místě. s tím je pochopitelně spojena určitá finanční odměna, ale to už bych nechal na tom oficiálním vyjádření
dostal jsem nasledně dopis kde je pouze uvedeno komu bylo uděleno první místo. Po telefonickém kontaktu s osobou vyřizující tuto záležitost mi bylo zděleno že 2. a 3. místop nebylo vyhlášeno a že tedy nemám nárok na fin. odměnu. V propozicích zadání soutěže bylo take uveden toto ...
Vyhlašovatel s i vyhrazuje právo tuto soutěž odvolat. Vyhlašovatel si vyhrazuje právo neudělit první cenu a nevracet podané návrhy.
... o zrušeni 2. a 3. místa nepadla ani zmíňka. Přijde mi to přinejmenším jako podvod na účastníky soutěže a účelové zrušení finančních odměn s tím spojených. Jaký je Váš názor a jak dál postupovat ? Nejde o mnoho peněz ale spíše o princip !