Registr.pokladny

• (neregistrovaný)

25. 6. 2006 10:51

Prosím vás, může mi někdo stručně vysvětlit, co vlastně znamená zákon o registračních pokladnách? Četla jsem si zákon, ale jsem z toho blbá... Navíc jsem slyšela o nějakém termínu nahlášení na fin.úřad - 30.6.2006.

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 25. 6. 2006 12:15

Zdena (neregistrovaný)

Re: registr.pokladny
      Stručně je tato problematika podána v informačním letáku MF ČR, který najdete buď na stránkách ministerstva, nebo zde:
      http://business.center.cz/business/finance/ucetnictvi/registracni-pokladny.aspx
      Terrmín 30.6.2006 se vztahuje k daňové úlevě, kterou můžete uplatnit, pokud si pořídíte (nebo upravíte) reg. pokladnu do uvedeného termínu. Pokud jsem četla příspěvky, tak ani tato úleva není žádné velké terno. Myslím, že mnoho lidí vyčkává, jak dopadnou povolební vyjednávání. Oba straničtí lídří v předvolebních televizních diskuzích slíbovali: ODS - že zákon o RP úplně zruší, ČSSD - možná odloží účinnost asi tak o dva roky.
      Doufám, že se vyjádří i někdo jiný z tohoto fóra.

• 26. 6. 2006 10:27

hela (neregistrovaný)

Re: registr.pokladny
      pracovala jsem ve firmě, kde si registrační pokladny pořídili. z původních 250tisíc se cena dostala na 400 tisíc, pokud můžu radit, počkejte jak to dopadne

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).