Re: asi průšvih...
Mám stejný problém, dotace ze SZIF na zalesnění zemědělské půdy. Někdo říká, že se to daní podle P 10, ale potřebuji vědět přesně jak to je. Nikde jsem nic nenašla, jenom ten už zmiňovaný P 4, odst.1, písmeno t. Zjistila jste něco nového? Lída
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Historie čerpacích stanic: Víte, že než vznikly, prodávalo se palivo v lékárnách?
Další vysoká pokuta za švarcsystém, po programátorech si úřady vyšláply na kadeřnice
Konec drahého tankování? Vláda zavádí stropy a zlevňuje naftu
Nová povinnost firem už běží: Registraci zaměstnanců usnadní jednoduchý dotazník
OSVČ v časové pasti: Některé musí podat přehled už do 8. dubna
ČSSZ upozorňuje: Navazující zaměstnání se nově hlásí jinak
8. 7. 2006 19:19
mám DE nyní v POHODĚ(předtím UČTO) a nějak mi" nedošlo",že dotace mohou být zdanitelný příjem,protože u obou účetních programů jsou dotace vedeny bud jako ostatní platby bez vlivu na zisk nebo nedaňový příjem.S hrůzou jsem tady na disk.foru zjistila,že je asi vše jinak.Mám hlavně dotace od Státního zeměděl.intervenč.fondu a to na pěstování plodin na orné půdě.Jedná se o statisíce ročně(a bohužel roky zpět)Poradí mi někdo prosím co s tím...a jak vše opravdu je.Děkuji