Evidence zboží restaurace - kuchyň

  • (neregistrovaný)

    12. 7. 2006 15:35

    Prosím o radu, jak správně vést evidenci zboží - restaurační kuchyń-
    podvojné účetnictví.
    Děkuji

    • Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 13. 7. 2006 0:56

      Jan (neregistrovaný)

      Re: evidence zboží restaurace - kuchyň
      Nejsprávnější je vést skladovou evidenci a to podle položek, třeba :
      zelenina:
      brambory, mrkev celer, meruňky apod.
      maso:
      vepřové, hovězí,zadní,přední telecí apod.
      a tak dále.
      Znám případy, kdy stačí jen druhy a to např.:

      Zelenina, maso, sýry pečivo,salámy, ovoce atd.
      Tady asi záleží na pohledu ze strany FÚ.

      To je jen co se týká kuchyně. U restaurace to musíte vést dle jednotlivého sortimentu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).