Re: evidence zboží restaurace - kuchyň
Nejsprávnější je vést skladovou evidenci a to podle položek, třeba :
zelenina:
brambory, mrkev celer, meruňky apod.
maso:
vepřové, hovězí,zadní,přední telecí apod.
a tak dále.
Znám případy, kdy stačí jen druhy a to např.:
Zelenina, maso, sýry pečivo,salámy, ovoce atd.
Tady asi záleží na pohledu ze strany FÚ.
To je jen co se týká kuchyně. U restaurace to musíte vést dle jednotlivého sortimentu.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
12. 7. 2006 15:35
Prosím o radu, jak správně vést evidenci zboží - restaurační kuchyń-
podvojné účetnictví.
Děkuji