Re: poraďte
Já řeším stejný problém, ale já hledám i VOŠ nebo VŠ, kerá by byla v blízkosti mého bydliště. Také jsem sháněla info o certifikaci účetních, ale nedozvěděla jsem se to co bych potřebovala.Tak pokud něco seženete dejte mi prosím vědět na můj e-mail. viz níže děkuji
Re: poraďte
+Pokuste se získat informace u Svazu účetních, který má pobočku v každém krajském městě. Zde stačí napsaj jen název, bez přesnější adresy. Stajně tak by vám dali informace o Institutu Svazu účetních, který organizuje certifikaci (k tomu jen poznámka - pokud si to budete financovat sama, je to záležitost dosti nákladná v řádu desítek tisíc.
Např. zápisné 1.000,- , pět nebo šest učebníic pro I. stupeň - nejlevnější stojí 500,- atd.atd.).
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
21. 7. 2006 11:05
Jsem začínající účetní z OV v malé stavební fa. a ráda bych absolvovala nějaký kurs ale v nabídkách se moc neorientuji. Můžete mi prosím někdo poradit který by byl nejvhodnější nebo internetovou adresu na které bych něco našla? Děkuji moc Andrea