! ! ! ! ! ! ! ! ! !

• (neregistrovaný)

25. 7. 2006 13:01

Dobrý den, chtěl bych se zeptat: Predevčírem sem si na internetu objednal balik (obsahoval 17 grafických karet do PC) za cenu 6 Kč/ks, měli tam chybnou cenu a tak sem toho využil, jenom že oni mi tu objednávku zrušily z důvodu nesmyslné ceny. A mě by zajímalo jestli mají na to opravdu právo rušit takto zákaznické objednávky.
    Děkuji za odpovědi . . .

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 25. 7. 2006 13:04

Karel (neregistrovaný)

Re: ! ! ! ! ! ! ! ! ! !
      1. piste poradne NADPIS !!!

2. prectete si podminky toho obchodu, hlavne pasaz o odstoupeni od smlouvy

• 25. 7. 2006 13:05

Naďa (neregistrovaný)

Já myslím, že ano. Nebo Vám prostě dají vědět, že objednávka byla zrušena, že grafické karty za zvýhodněnou cenu byly vyprodány nebo něco podobného.

• 25. 7. 2006 16:44

Eva M. (neregistrovaný)

Nadpis pište slovy!
      Pište prosím "normální" nadpisy se stručným popisem problému. V opačném případě bude příspěvek či nadpis pozměněn, v nutném případě i odstraněn.

K problému: řešení podle práva nevím, ale z hlediska etiky se mi to moc nelíbí. Chtěl jste využít jednoznačného omylu druhé strany a teď se bráníte, když na to druhá strana přišla včas. Kdybyste byl na straně prodejce, jistě byste se bránil taky. Předpokládám, že podle parametrů graf.karty vám muselo být jasné, že cena 6 Kč je nesmysl, že by to mělo být spíš 6 tisíc.

• 28. 7. 2006 23:15

Dad (neregistrovaný)

Vy jste pane takový typický český hajzlík ...ano zní to tvrdě,ale na Vás to sedí !

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).