Re: DUZP - více zákazek v jedné faktuře
Jak říká kolegyně bdm, důležité je to, zda všechny vámi uvedená plnění spadají do jednoho zdaňovacího období, což u toho plnění z 30.6., pokud tento dnem je DUZP pravděpodobně nesplňujete. Jinak je ale samozřejmě možné podle § 26 odstavec 2 dát do jednoho souhrnného dokladu pro jednoho plátce více plnění, při dodržení paní bdm uvedeného § 21.
Re: DUZP - více zákazek v jedné faktuře
*** :-)))) No vida, z děvčete jsem povýšila na kolegyni a posléze i na paní! :-))))).......a promiňte (všichni), tohle jsem si nedokázala odpustit :-)))))) ***
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
2. 8. 2006 20:15
Dobrý den,
ráda bych se zeptala, zda-li náš systém to dobře počítá. Máme několik zákazek na jednoho dodavatele. Dne 30.6.2006 jsme mu vyexpedovali 1. zákazku, dne 1.7.2006 jsme mu vyexpedovali 2.zakázku, dne 5.7.2006 jsme mu vyexpedovali posledí zákazku. A já se chci zeptat, jelikož systém nám umožňuji, že můžeme vystavit k tomotu zákazníku jednu fakturu, a jako DUZP si bere poslední den vyexpedované zakázky, (tedy max.) - v tomto případě 5.7.2006. Já se domnívám, že to není správně.
Prosím poraďte mi.
děkuji za Vaše rady a přeji příjemní podvečer.