Re: mzda o prázdninách
pracovni smlouva se ukoncuje bud dohodou k urcitemu datu nebo vypovedi - vy muzete dat vypoved bez udani duvodu (to uz stejne nestihnete, pac byste mela 2-mes. vypovedni lhutu), zam-tel pouze z duvodu uvedenych v zakonu... (ta vyp. lhute je tam take)
Predpokladam, ze kdyz pisete, ze od zari uz ucit nebudete, tak jste se na tom se zam-telem dohodla.... tak sepiste dohodu o ukonceni PP k 31.8. a tim padem jste zamestnanec az do 31.8. a za prazdniny vam nalezi mzda.
Re: mzda o prázdninách
ano, tim, ze chcete ukoncit jeden PP nekonci automaticky i ten druhy....
Jen se zeptam - zam-tel o tom vi? Ja jen, ze vam tu dohodu nemusi podepsat (pokud vas potrebuje a nema nahradu), pak byste musela dat vypoved....
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Stát zveřejnil maximální ceny paliv. Od zítřka nesmí pumpy zdražit nad limit
Finanční správa začíná vracet peníze. Podívejte se, kdy vám dorazí
Firmy narážejí v novém hlášení. Kvůli těmto chybám jim systém vrací podání
Historie čerpacích stanic: Víte, že než vznikly, prodávalo se palivo v lékárnách?
Další vysoká pokuta za švarcsystém, po programátorech si úřady vyšláply na kadeřnice
Konec drahého tankování? Vláda zavádí stropy a zlevňuje naftu
11. 8. 2006 9:12
Dobrý den,
učila jsem na částečný úvazek ve škole, od září již nebudu. Mám nárok na mzdu o prázdninách, když jsem měla normální pracovní smlouvu (ne dohodu). Jak mám smlouvu ukončit, když mám zároveň v té samé organizace další smlouvu o PP? Mám¨se dohodnout na výpovědi k datu?