Re: mzda o prázdninách
pracovni smlouva se ukoncuje bud dohodou k urcitemu datu nebo vypovedi - vy muzete dat vypoved bez udani duvodu (to uz stejne nestihnete, pac byste mela 2-mes. vypovedni lhutu), zam-tel pouze z duvodu uvedenych v zakonu... (ta vyp. lhute je tam take)
Predpokladam, ze kdyz pisete, ze od zari uz ucit nebudete, tak jste se na tom se zam-telem dohodla.... tak sepiste dohodu o ukonceni PP k 31.8. a tim padem jste zamestnanec az do 31.8. a za prazdniny vam nalezi mzda.
Re: mzda o prázdninách
ano, tim, ze chcete ukoncit jeden PP nekonci automaticky i ten druhy....
Jen se zeptam - zam-tel o tom vi? Ja jen, ze vam tu dohodu nemusi podepsat (pokud vas potrebuje a nema nahradu), pak byste musela dat vypoved....
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
11. 8. 2006 9:12
Dobrý den,
učila jsem na částečný úvazek ve škole, od září již nebudu. Mám nárok na mzdu o prázdninách, když jsem měla normální pracovní smlouvu (ne dohodu). Jak mám smlouvu ukončit, když mám zároveň v té samé organizace další smlouvu o PP? Mám¨se dohodnout na výpovědi k datu?