Technické zhodnocení - pomozte

• (neregistrovaný)

30. 8. 2006 10:31

Pronajal jsem si nebytový prostor od fyzické osoby. Prostor je určen k provozování sázek Fortuna. To je všechno jasné a v pořádku (mám smlouvu s Fortunou i majitelem objektu, který s provozováním sázek souhlasí), ale předtím měla pronajatý prostor jiná OSVČ (také pro Fortunu), která prostor vybavila zařízením (stoly, židle, pulty, televize atd). Tato OSVČ mi vybavení interiéru prodala na základě kupní smlouvy za 200 000 Kč. K tomu mi předala seznam vybavení a každá věc byla oceněna v Kč - jednotlivě jsou do 40.000 Kč a tak jsem je dal hned do výdajů (vedu DE). Zároveň jsem si je zařadil do evidence jako DKP. Problém však vidím v tom, že předchozí nájemce tuto sběrnu zařizoval a tak v seznamu figrují položky jako přímotopy, průtokový ohřívač vody, výlevka na odpadní vodu, větrák WC, rozvody vody, rozvody elektřiny + zásuvky, hasící přístroj, zásobníky na mýdlo, držáky na toaletní papír a papírové ručníky. Tak, jak jsem se pokoušel to nastudovat, tak tyto položky jsou technické zhodnocení. A já nevím co s tím mám udělat. Prosím poraďte mi někdo, jak z toho. Děkuji a hezký den

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).