Re: Úvěr pro SVJ
Také jsem se malinko zajímala o program PANEL zda je využíván pro naše paneláky a kde probíhá nyní zateplování hrazené z každého samostatného fondu kam přispíváme (každý vchod svůj fond) a spousta lidí si sami za své mění balkóny a okna. Bylo mi řečeno že by úvěr musel být obrovský aby stát přispěl a navíc jsme údajně družstevní tak máme menší šanci úvěr získat než paneláky státní.
Snad bylo i 3x žádáno a žádost zamítnuta. Třeba někdo přispěje pozitivnější zkušeností :o(. taky Lenka
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
Mzdové účetnictví v roce 2025 aneb krátké ohlédnutí končícím rokem
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
7. 9. 2006 17:37
Dobrý den,
prosila bych o informaci někoho, kdo má zkušenost se získáním úvěru pro SVJ, popřípadě taky s programem Panel, který má SFRB.
Chceme na náš panelák udělat sedlovou střechu... zjištovala jsem si (zatím jen na netu) informace, ale přece jenom bych byla vděčná za informace z praxe....
Děkuji za případné reakce :-)