Dobrý den, kdyby si švadlena nechtěla obnovit ŽL, můžete to vydávat jako svoje zboží, jde o živnost volnou, tak by s tím neměl být problém. Akorát si nemáte co dát do nákladů. Já to dělám podobně, nechám si nosit doklady alespoň od materiálu, co švadlena nakoupí. Ono záleží taky na množství výrobků, co pro vás dělá,menší množství výrobků se určitě ve vašem účetnictví moc neprojeví...
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Venkovské obchody budou moci získat od státu až 130 tisíc korun, startuje další výzva
Bizár Schillerové: Příspěvek na zábavu bude daňově výhodnější než na prevenci rakovin
Jednotné měsíční hlášení zaměstnavatelů se týká i jednatelů společností
Stát zveřejnil maximální ceny paliv. Od zítřka nesmí pumpy zdražit nad limit
Finanční správa začíná vracet peníze. Podívejte se, kdy vám dorazí
Firmy narážejí v novém hlášení. Kvůli těmto chybám jim systém vrací podání
12. 9. 2016 8:34
Dobrý den, prosím o radu. Mám eshop s dětským oblečením. Nabídla se mi známá - švadlena, že by mi mohla našít nějaké věci do eshopu. Od dodavatelů nakupuji za VO ceny a mam vždy doklad. Nejsem plátce DPH. Jak to pořešit u švadleny? ŽL má pozastavený a nebyl by asi problém ho obnovit. To by mi pak dle mého vystavila fa a bylo by. Ale šlo by to i bez jejího ŽL? Děkuji!