Mobilní kavárna

• (neregistrovaný)

15. 9. 2016 6:44

Dobrý den,

Měl bych na Vás hned několik dotazů. Přemýšlím o založení pojízdné (mobilní)  kavárny, kde budu zatím prodávat pouze teplé a studené nápoje. Mám dvě varianty.

a) pojízdná kavárna - kolo
    b) pojízdný kiosek

K variantě "a" se přikláním z důvodu mobility a lehké přepravitelnosti. Na druhou stranu se obávám provozu v zimě? Mráz, vítr.

Variantu "b" bych preferoval z důvodu, že se přeci jen jedná o uzavřenou konstrukci. Poskytne více místa.

Mé otázky tedy jsou:
    - budou pro obě varianty stejné požadavky např. z oblasti hygieny? norem?
    - u pojízdného kiosku mi vrtá hlavou, mohu jej nechat třeba stále na daném místě? Ale jak jej zabezpečit proti krádeži? Může totiž kdokoliv přijet a klidně jej připnout k autu a odvézt. U první varianty počítám s tím, že jej vždy na kole odvezu na chráněné parkoviště
    - a pak u pojízdné kavárny varianta a vůbec nevím, jak to vyřešit se zaměstnancem, kteří si udělá logicky přestávku či půjde na oběd. Nejde jej zamknout?
    - a nakonec menším faktorem je cena. Rozdíl u obou variant je 22 000,-

Děkuji Vám za reakce a odpovědi

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 19. 9. 2016 21:54

Jiří (neregistrovaný)

Jestli stále řešíte problematiku mobilní kavárny, prosím obraťte se na mě třeba na e-mail j.flaks@seznam.cz vše jsem řešil již několikrát, nejen stánkový prodej ale i konkrétně mobilní kavárny. Se vším rád poradím atd. S pozdravem Jiří Flaks

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).