Potvrzení na slevu na studenta

• (neregistrovaný)

4. 10. 2006 11:50

Prosím poraďte mi. Nyní mi zaměstnanci nosí potvrzení o studiu z VŠ a na potvrzení mají datum vystavení v měsíci září. Je v tom nějaký problém, že potvrzení musí mít datum říjnový?
    Dále na potvrzení mají uvedený akademický rok 2006/2007.
    Prosím jak to má být.

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 4. 10. 2006 12:03

anonym (neregistrovaný)

Re: Potvrzení na slevu na studenta
      není v tom žádný problém. Problém by byl u studenta, který přerušil studium a začal např. po roce zaměstnání studovat VŠ a přinesl by vám potvrzení vystavené např. 10.10., pak byste mu slevu mohla dát až od listopadu, protože na počátku měsíce nebyl studentem a netrvalo studiu. Něco jiného je, pokud studuje průběžně a studium mu navazuje (bez přerušení), tam na datum vystavení nehledíte.

• 4. 10. 2006 12:55

míša (neregistrovaný)

No to ale mám problém v tom případě se studentem, který měl přerušení a donesl mi rodič potvrzení z VŠ, že od 21.9. 06 je studentem prezečního studia VŠB v akademickém roce 2006/2007, datum vystavení potvrzení 19.9. a do té doby byl na ÚP.

• 4. 10. 2006 14:59

Anna (neregistrovaný)

Začne-li zletilé dítě studovat v průběhu měsíce, náleží na ně daňové zvýhodnění již v měsíci, v němž začíná jeho soustavná příprava na budoucí povolání. Takže i kdyby zápis na VŠ (=počátek studia) byl 30.9., náleží rodiči zvýhodnění už za září.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).