Dohoda o pracovní činnosti

• (neregistrovaný)

7. 10. 2006 14:57

Dobrý den, mám dotaz ohledně brigády.
    Ve smlouvě mám napsáno 600,- Kč + příplatky hrubého na hodinu (jedná se o noční směny) - paní v agentuře, která mi psala smlouvu se uklepla, správně tam mělo být jen 60,- Kč + příplatky na hodinu.
    Smlouvu podepsala, orazila a já ji podepsal, mohu se při výplatě domáhat oněch 600,-, které mám na smlouvě? Nebo si budu muset vyslechnout, že to je omyl a spokojit se se mzdou 60,-/hodinu? Je to přece jejich chyba, co si tam napsali, ne?

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 7. 10. 2006 15:20

Olda (neregistrovaný)

Re: Dohoda o pracovní činnosti
      Asi si to vyslechnete, ale platí to, co je ve smlouvě. Pokud však nepřistoupíte na původní částku, bude to bohužel muset uhradit pracovnice, která Vám dělala smlouvu.

• 7. 10. 2006 15:29

Zuzana (neregistrovaný)

Dobrý den,to je krásné!!! Myslím,že domáhat se asi můžete,třeba vám to vyplatí :-).Třeba to nezjistí :-)
      Ale obávám se,že pokud si toho někdo všimne a vy by jste na tom opravdu trval,tak se budete muset o to soudit... Možná úspěšně ???

• 7. 10. 2006 15:37

Olda (neregistrovaný)

Dobrý den, věřím Zuzano, že to tazatel napsal jako řečnickou otázku, věřím že je to slušný člověk a že se nebude chtít hojit na chybě druhého!

• 7. 10. 2006 15:45

Zuzana (neregistrovaný)

Dobrý den Oldo,také se snažím věřit,že to tak myslel... ale...

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).