Re: Personalisté,
.. no v tom je právě ten problém, souběžný pracovní poměr musí být uzavřen na jinou činnost. Jinak by jste musela mít dohodu o změně původní smlouvy - zkrácení úvazku.
Re: Personalisté,
Ano. Mám takový dojem, že nový zákoník práce už nebude znát vedlejší pracovní poměr a souběžný pracovní poměr. Ty by měly k 31.12.2006 skončit a od 1.1.2007 by jste tedy mohli uzavřít další pracovní poměr na zkrác. úvazek - podle mého názoru by pak odstupné náleželo z obou pracovních poměrů. Výklady a komentáře jsem ale ještě nečetla
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
20. 10. 2006 7:25
prosím o radu, jak to bude s odstupným a zda je vůbec možné: zaměstnankyně na HPP je 3.rok na MD-rod.příspěvku - končí jí 06/2007. Lze s ní teď uzavřít DPČ na cca 50h měsíčně a v červnu 2007 jí dát výpověď z důvodu org. změn - místo se ruší - a vyplatit odstupné z pravděpodobného výdělku u HPP? Nebo můžete mi poradit jiný postup - potřebujeme ji jen na pár hodin v měsíci, ale jen do června a odstupné jí chceme dát ve výši odpovídající jejímu místu v HPP.Děkuji