Na členství ve volební komisi nelze uzavřít jakýkoli pracovně právní vztah, tedy ani DPP. Zdaňuje se vždy zálohovou daní -§ 6 odst.10 písm.b) Zákona o daních z příjmů.
Dobrý den,
ano, to jak uvádí paní Vlasta, řešení by měl přinést až STč. 873, pokud se vejde odměna dle §6 ods.4, do limitu 2,5 tis. Ale je to v přípravách ke schválení. Přiznání se nebojte, pokud si podáváte pouze za příjmy ze ZČ, je to na 1A4 " je na to slavný nový formulář na jednu stranu"
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Finanční správa začíná vracet peníze. Podívejte se, kdy vám dorazí
Firmy narážejí v novém hlášení. Kvůli těmto chybám jim systém vrací podání
Historie čerpacích stanic: Víte, že než vznikly, prodávalo se palivo v lékárnách?
Další vysoká pokuta za švarcsystém, po programátorech si úřady vyšláply na kadeřnice
Konec drahého tankování? Vláda zavádí stropy a zlevňuje naftu
Nová povinnost firem už běží: Registraci zaměstnanců usnadní jednoduchý dotazník
19. 1. 2017 13:43
Jako členka volební komise jsem po zdanění dostala 800 Kč čistého. Ńaše mzdová účetní mi tvrdí, že si budu muset sama podat daňové přiznání, ale já myslím, že bych to ani nemusela přiznávat, když z toho byla daň zaplacená.