Re: UZP ze září do října???
A domluvím-li se se zákazníkem že bysme tam napsali ten říjen? To je taky špatně? Já se chci ubránit problémům s FÚ. Už za dva měsíce tohoto roku jsem posílala dodatečné daň.přiznání... a mám strach, že čím více jich tam poštu, tím dřív mi přiletí na kontrolu :-( Nepůjde-li to ani tou domluvou, vidím to na to opravné (opravné je pořád lepší než dodatečné za týden). Vlaďka
Re: UZP ze září do října???
Když se domluvíte tak jo. A my podáváme Dodatečných několik každý měsíc,už jsem si zvykla a FU taky. Prostě to jinak nejde. Kvůli dodatečnému nikdy nepřišli. Ale stejně bych to řešila tím opravným, je to nejčistší.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
Mzdové účetnictví v roce 2025 aneb krátké ohlédnutí končícím rokem
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
25. 10. 2006 9:01
Co můžu udělat, když jsem našla nevyvakturovaný výrobek, který byl expedován 15.9.? Včera jsem odeslala přiznání k DPH :-( a nechci podávat dodatečné daň.přiznání... Můžu tam dát 1.10.? Poraďte prosím. Vlaďka