Re: Jaký účetní program?
>>Začínám s účetnictvím - potřebuji jak podvojné, tak i
>>daňovou evidenci. Jaký program je nejvhodnější? S
>>jakým máte zkušenosti? Já měla demoverzi Money a
>>Pohoda,
>>Money mi vyhovoval, ale je drahý. Můžete mi poradit
>>vaše zkušenosti? Děkuji.
>Já používám již 11 let na daňovou evidenci ÚČTO od
>Tichého z Nového Boru. Je jednoduchý a spočítá veškeré
>souhrné sestavy, které jsou třeba včetně mezd,
>dph,skladová evidence i knihu jízd.
Rozhodně bych si nepořizoval nic, co ještě běhá pod DOSem. Nevím, kolik stojí Money, měl jsem ho kdysi asi rok, pak jsem přešel k Pohodě a u té už zůstal.
Také hlasuju pro Účto. Je to skvělý prográmek, umí naprosto všechno, mají ochotnou hot-line zadarmo a běhá i na nejnovějších strojích. Co bude za pár let, to neví nikdo. Předpokládám, že v budoucnosti se budou muset přizpůsobovat výrobci všech programů :-)
Používám UCP od firmy ORAX (www.orax.cz), jsem s ním velice spokojený. Přívětivé uživatelské prostředí, intuitivní obsluha, možnost vytváření číselníků, předkontací... Mají jednotlivé moduly pro DE, mzdy..
Podívejte se na jejich stránky, zkuste DEMO - jistě se rozhodnete.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
Mzdové účetnictví v roce 2025 aneb krátké ohlédnutí končícím rokem
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
9. 11. 2006 17:48
Začínám s účetnictvím - potřebuji jak podvojné, tak i daňovou evidenci. Jaký program je nejvhodnější? S jakým máte zkušenosti? Já měla demoverzi Money a Pohoda, Money mi vyhovoval, ale je drahý. Můžete mi poradit vaše zkušenosti? Děkuji.