Re: Přihlášky k nemocenskému pojištění
Já mám i malé organizace a všechno posílám poštou, nejbližší správu mám 25km a to bych se fakt ujezdila. Pro MO se toho moc v posílání tiskopisů nezmění, bude to postaveno přibližně stejně : přihláška, odhláška org., přihl.odhl. nem., měsíční přehledy vym.zákl. ... - jen budou tiskopisy jiné - upravené. Mají být jiné přih., odhlášky, ELDP, Přehledy by měly být zjednodušené...Ale budou se muset naučit spočítat náhradu mzdy za prvních 14 dní nemoci. Ale to se budou muset naučit všichni.
Re: Přihlášky k nemocenskému pojištění
Jo, je to tak. Ony nebudou moc odlišné,ale budou prostě jiné. Jsem zvědavá, co bude stát dělat s těmi "starými" tiskopisy. Když si vzpomenu, jak nám ze začátku nechtěli dávat víc jak 10.....
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
28. 11. 2006 8:16
Jestliže od 1.1.07 nebude rozdíl mezi organizacemi(malá org. nebo org,) z hlediska nemocenského pojištění, budou tedy bývalé malé orgnaizace posílat přihlášky k nem. pojištění anebo budou pořád chodit na správy soc. zabezpečení?