Tam jsem volala, dokonce 2x, paní mi poradila, ale zřejmě špatně, protože mi to ani jednou datovou schránkou neprošlo.
Jinak díky.
V roce 2015 jsem měla podobný případ, ale bez nemoci. Zaměstnankyně byla na rodičovské dovolené s prvním dítětem. 21. října 2015 nastoupila na mateřskou, druhé dítě se narodilo 2. prosince 2015. ELDP za rok 2015 vyplněn takto: dny 92 (říjen až prosinec, tj. 31+30+31), vyloučené doby 42 (od nástupu na RD do porodu, přičemž den porodu se už do toho nepočítá), křížky v měsících 1 až 9 (měsíce 10-12 bez křížku).
Před 14 dny jsem tu měla kontrolu ze sociálky a odkývali to, že je to tak dobře.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Venkovské obchody budou moci získat od státu až 130 tisíc korun, startuje další výzva
Bizár Schillerové: Příspěvek na zábavu bude daňově výhodnější než na prevenci rakovin
Jednotné měsíční hlášení zaměstnavatelů se týká i jednatelů společností
Stát zveřejnil maximální ceny paliv. Od zítřka nesmí pumpy zdražit nad limit
Finanční správa začíná vracet peníze. Podívejte se, kdy vám dorazí
Firmy narážejí v novém hlášení. Kvůli těmto chybám jim systém vrací podání
19. 5. 2017 10:13
Prosím o radu, jak správně vyplnit ELDP. Zaměstnankyně byla od 1.1.-17.4. na RD s prvním dítětem. Poté byla od 18.4. - 7.6. nemocná. Od 8.6. nastoupila na MD a 28.7. porodila druhé dítě. Kolik je dnů, kolik vyloučených dnů a které měsíce mají být zakřížkovány. Předem moc děkuji.