Re: Likvidace mobilní telefon
Tazateli se asi nejedná s fyzickou likvidaci, ale pouze papírovou. Pochybuji, že mobil za takové peníze je po dvou letech nefunkční. Že?
Eh, jsem to ale dement, že :-))
Asi si rozumíme - on se ten správce v SSO nebude starat o to, jestli jste ten telefon opravdu vyhodili do kontejneru. Neradím, jak se zbavit telefonu, ale jak se dostat k potvrzení o likvidaci. Nepopírám, že jsou i jiné metody...
Ano, další dobrý nápad, jak vzbudit pozornost :-))
Jestli opravdu trváte na tom, že ten telefon musíte mít zadarmo, tak samozřejmě moc možností nemáte. Jinak bych si třeba nechal od nějakého prodejce nebo bazaristy za pár šupů vystavit potvrzení o neopravitelnosti (třeba vč. odhadu ceny) a pak bych si ho za pár korun prodal.
ztrátu bych nezkoušel vůbec. ztracená věc může zůstat ve výdajích/nákladech?
prostě si telefon koupím nový. jestli mám dva, tři, čtyři, mi těžko může fú napadnout, pokud uvedu trochu rozumný důvod. ten první telefon dám "do šuplíku", protože je zastaralý...má špatnou baterku...nejsem s ním spokojen.......
a když náhodou přijde kontrola, tak ho prostě z toho šuplíku vytáhnu, ukážu, a je to:-)
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
8. 12. 2006 8:35
Zdravím,
s.r.o. "o síle" jeden muž (one man show) si před 2,5 rokem koupilo mobilní telefon za 12 000,-Kč. Zaúčtováno na 501xxx.
Nyní chce nový telefon.
Mám nějak řešit likvidaci starého telefonu? Popřípadě jak?
Děkuji