Re: Má na to šéf právo?
Na mně to působí tím, že nějaký finanční poradce si potřebuje rozšířit základnu svých spolupracujících poradců (ze kterých má procenta) a jde na to tímto způsobem. Mě by se to teda hodně příčilo. Ale neznám vztahy na Vašem pracovišti a pokud nemáte v úmyslu pokračovat sama ve finančním poradenství (uzavírat smlouvy pojištění, stavebního spoření a hypoték a úvěrů) pak je to opravdu ztráta času. Pokud byste v tom chtěla pokračovat - pak to pro vás bude přínosem. Přivyděláte si.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
8. 12. 2006 13:44
Mám dotaz. Na poradě nám náš jednatel řekl, že koncem ledna se povinně všichni zúčastníme školení, které nám v první fázi uhradí, ale vzhledem k tomu, "že nám to pomůže hlavně v soukromém životě", očekává, že mu to školení později uhradíme. Hlavně to má být v sobotu a na to samozřejmě nechceme přistoupit. Má to být školení jedné společnosti, která poskytuje finanční poradenství a všichni to považujeme za naprostou ztrátu času a prostě to odmítáme. V sobotu a ještě k tomu po nás bude chtít úhradu a ten čas nám samozřejmě neproplatí. Prosím poraďte mi - má na to právo, nebo ne? Bojíme se, že když to odmítneme, tak nás vyhodí. Děkuji za radu.