Průměrná náhrada,pravděpodobný výdělek

• (neregistrovaný)

11. 12. 2006 8:05

Dobrý den, zaměstnanec k nám nastoupil 1.11.2006. Hrubá mzda v listopadu, bez náhrady za svátek, činí 15404 Kč, odpracoval 21 dní a počítač mi vypočítal průměrnou náhradu na 91,69 Kč. Je to tak správně?Hodinová mzda je 81 Kč a odměny 1796 Kč.
    Jaký bude pravděpodobný výdělek v prosinci, když nyní má zaměstnanec hodinovou mzdu 81 Kč a v prosinci bude mít 86Kč. Můžu pravděpodobný výdělek přepočítat podle dosažené mzdy v prosinci? Nebo mám zvýšení platu již nějak zohlednit při průměrné náhradě v listopadu?
    děkuji za rady

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 11. 12. 2006 8:13

Petra (neregistrovaný)

Re: Průměrná náhrada,pravděpodobný výděl
      Průměr se přepočítá až na 1. čtvrt. 2007, v prosinci použijete stejný jako pro listopad.

• 11. 12. 2006 8:19

začátečník (neregistrovaný)

a jaký průměr má tedy použít pro listopad a prosinec 91,69 spočítaný z listopadové mzdy. Neni v něm zohledněno ale zvýšení platu v prosinci. Nebo mám průměr spočítat nějak jinak.Poradíte prosím?

• 11. 12. 2006 8:31

Petra (neregistrovaný)

Na listopad měl být stanovený pravděpodobný, který by mu zůstal až do prosince. Ten může být např. podle zaměstnance, který vykonává stejnou práci. Pokud stanovený nebyl, nechala bych mu 91,69.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).