Re: Jak se domoci ZL?
Jak která sociálka. Někde si kopie nedělají, není důvod je dělat. Jen vystaví potvrzení o promaroděných dnech a je to. Navíc,když je to velká organizace, potvrzuje promaroděné dny do ZL sama. Zkuste se ještě jednou (bez emocí) obrátit na účetní, která ZL vystavovala, a vysvětlit jí, že ho opravdu nemáte a zda by nebyla tak hodná a nevystavila ho ještě jednou. Myslím, že Vám vyhoví.
Re: Jak se domoci ZL?
Taky jsem pro zkusit se domluvit s účetní, většina firem si dělá kopie, neměl by to být problém
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
14. 12. 2006 13:27
Dne 21.8. jsem uzavřel prac.pom.se zkuš.dobou 3 měsíce.Dne 24.10.2006 jsem dostal výpověd ve zkuš.době-písemně.Do dnešního dne mi nevydali zápočtový list-po první urgenci trvdily že zapomněly po druhé urgenci tvrdili že jsem neodevzdal ukončení nem.dávky,nyní tvrdí že mi ho poslaly doporučeně kde mají podepsanou doručenku dne 26.10.2006 kde byl zápočtový list ale v tomto doporučeném dopise byla pouze výpověd jsem celkem zoufalí.obrátil jsem se na úřad práce ale ty už to nemají v pravomoci a mpsv mě informovali že mám vymáhat zápočtový list soudní cestou.Jsem v situaci ze které není úniku na úřad práce mě nemohou evidovat nemám náležité dokumenty a do nového zaměstnání mě příjmou až doložím zápočtový list.Může mi někdo poradit jakým rychlým způsobem mohu vyzískat zápočtový list?Děkuji Mirek