Re: Rodná čísla na pracovních smlouvách
Už nic, kousek víš je příspěvek s odkazem na článek.
Povyk je až teď, protože firmy měly tuto povinnost do konce loňského roku s tím, že pokud to z nějakého důvodu neudělaly, musí to napravit dodatečně do konce tohoto roku. Nepamatuju si ale, že by se loni o tom nějak moc mluvilo. Datum asi napíšu konec 2005. A co píšete do toho souhlasu? Nevím, jak to přesně formulovat. A co s těmi zamci, kteří nastoupili v roce 2005 nebo 2006 a v průběhu odešli? Od nich už asi ten souhlas nedostanu a už mám ta r.č. v počítači a tak všude. Děkuji
Napsala bych: Souhlasím s tím, aby zaměstnavatel ten a ten užil moje RČ na pracovní smlouvě a v případech dle zvláštního zákona, zejména při přihlášení a odhlášení na OSSZ, ZP, při vypisování ELDP.... Datum, podpis. Co s propuštěnými zamci., nevím. A co s PS, kterou mají zamci. doma (pro toho, kdo bude začerňovat)?
Souhlas zaměstnance - vzor ?
Souhlas zaměstnance
s uvedením rodného čísla na pracovní smlouvě
(a dalších pracovněprávních, personálních a mzdových dokumentech zaměstnavatele)
dle zákona č. 53/2004 Sb.
Souhlasím tímto s využitím mého rodného čísla na dokumentech zaměstnavatele.
jméno, datum narození, podpis zaměstnance
V (Praze) dne (31.12.2005)
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Změny v důchodech přinesou nové valorizace a příplatky za vyšší věk
Šíří se mimořádně věrohodný podvod s přeplatky od pojišťovny
Sociálka nabízí konkrétní příklady z praxe, které pomohou s novým hlášením
Blanku vábí hedvábí. Po nemoci našla nový směr a teď jeho kouzlo předává dál
Maximální ceny pohonných hmot ve čtvrtek klesnou, určilo ministerstvo
Venkovské obchody budou moci získat od státu až 130 tisíc korun, startuje další výzva
20. 12. 2006 8:03
Na starých pracovních smlouvách mají zaměstnanci uvedena rodná čísla. Stačí je začernit nebo tam musím dopsat datum narození?
Zdědila jsem to po svém předchůdci a vyžadovat od všech zaměstnanců souhlas je nepředstavitelné.
Díky za odpovědi.